Центр лапароскопической хирургии

Добавить комментарий

Комментарии  
Видалення апендициту
Хотів би подякувати лікарям Таіру Емір-Усеінову та Трепету Сергію Олеговичу за якісно проведену лапароскопічну операцію. У листопаді 2022 року звернувся на консультацію - була підозра на повторну грижу, проте в ході операції з‘ясувалося, що проблемою був апендицит і спайки. Лікарі все це видалили, загалом якісно провели операцію і на другий день я зміг піти додому. Окремо хотів би подякувати Таіру Емір-Усеінову за якість консультацій і повний супровід від першого звернення до виписки з лікарні. Вражений загальним підходом до пацієнта. Трепет Сергій Олегович - професіонал з великим досвідом. Ще раз дякую лікарям і однозначно рекомендую, якщо вам необхідна консультація лапароскопічних фахівців.
Лапароскопічна операція 2 гриж одночасно
Хочу подякувати лікарю Эмиру-Усеинову Таиру Сеитхалилович за проведення лапароскопічної операції 2 гриж одночасно і супроводження всього процесу. Операція була не із простих, я консультувався у пари топових лікарів в Києві та у своєму місті (аналізував по коментарях гугл), більшість казала що це неможливо зробити лапароскопічно, бо в мене було пару операцій і у животі дуже багато спайок буде, але Таир зміг. Це була не проста операція і тривала довше запланованого, але все закінчилося вдало. Через день я вже виписувався. Саме відділення сучасне, ліжка зручні та всі дуже привітливі. Дуже радий що обрав саме цього лікаря
Правосторонняя прямая паховая грыжа.
Правосторонняя прямая паховая грыжа. Прошерстив весть интернет, остановился на этом центре. У меня все было как описано в отзывах и на сайте. 3 дня на все про всё. Шикарная палата, шикарная операционная. Все новое и красивое. Хочется выразить огромною благодарность этому "швейцарскому часовому механизму" под названием операционная бригада. Как только я оказался на операционном столе, заработал этот слаженный механизм. Я хотел все-таки проконтролировать работу хирургов, но бдительный анестезиолог заметил это, и все-таки усыпил меня. На следующий день после операции я был дома. Большое спасибо высококвалифицированным хирургам и заботливому медперсоналу. Особая благодарность умному, целеустремленному молодому хирургу Таиру. Он меня подготовил к операции как физически, так и морально. Фактически поговорив с ним на первом приеме, я понял, что буду оперироваться в этом центре и не ошибся. Всем рекомендую не пожалеете, и не запускайте грыжу.
відгук
Хочу подякувати всьому персоналу закладу, за чудову роботу. Лікуючим лікарем в мене був Таір( була операція з видалення грижі білої лінії жовота), приємно здивований професійним підходом до пацієнтів, завжди знаходився на зв'язку. Чудовий заклад з гідним ремонтом, пацієнт має все необхідне. Дякую.
Відгук про операцію
Хочу залишити відгук про Центр лапароскопічної хірургії. В цей заклад ми звернулись в перший раз, для проведення операції по видаленню жовчного міхура моїй матусі. Дуже сподобалося відношення лікарів, а особливо вразив результат їхньої роботи. На другий день моя мама могла вже самостійно вставати і обслуговувати себе. Хочеться відмітити молодого, перспективного лікаря Таіра. Дуже чемний по відношенню до людей і справжній знавець своєї справи. Як людина, яка бачила вдалий результат операції хочу іншим людям порадити саме цю клініку.
Лапароскопія грижі
Операція пройшла швидко та професійно.
Відгук
Доброго дня. З великою вдячністю хочу написати відгук дуже уважному лікарю Таіру та усьому колективу медиків. Проблеми зі здоров’ям це те, за що переживаєш і хвилюєшся найбільше, особливо, коли це оперативне втручання! (Моїй бабусі видалили жовчний міхур. ) Лікарні іноді лякають, але, на щастя, тут зовсім інша ситуація. Люди, які тут працюють - професіонали свого діла. Цілодобово ти окутаний увагою та турботою. Реабілітаційний період проходить добре, усі створюють комфортні умови для перебування. ✔️сучасне обладнання ✔️комфортні палати ✔️смачна, дієтична їжа ✔️уважний персонал 🙏
Подяка працівникам хірургічного відділення сучасних та інноваційних технологій,лікарю Емір-Усеїнову Таіру Сеітхаліловичу, директорові закладу Іваньку Олександру Вікторовичу
З перших хвилин перебування в лікарні відчув доброзичливе, уважне ставлення, починаючи з працівників клініко-діагностичноі лабораторіі, молодшого та середнього медперсоналу хірургічного відділення і, звичайно, професіоналізм лікарів.Щиро дякую лікарю Емір-Усеїнову Таіру Сеітхаліловичу,який разом зі своіми помічниками,а також завідувачем відділення анестезіологіі Корчаком В.П. впевнено, професійно і безболісно виконали лапараскопічну операцію на паховій грижі. В до- і післяопераційний період лікар постійно цікавився станом здоров'я, самопочуттям, неодноразово заходив в палату,надавав рекомендаціі щодо ефективного лікування , навіть в телефонному режимі після виписки на другий день. А ще вдячний директорові закладу Іваньку Олександру Вікторовичу за сприяння в вирішенні організаційних питань мого перебуванння в лікарні. Незважаючи на свою зайнятість, він знайшов час поспілкуватися зі мною безпосередньо в своєму кабінеті. Чуйність і доброта керівника лікарні до пацієнтів, в т.ч. поважного віку (а мені вже 70), теплі слова про колектив, сучасне ефективне обладнання, особлово в операційних, належні умови лікування хворих, обладнані палати-це далеко неповний перелік людських та ділових якостей, притаманних директорові. Попри сигнали повітряних тривог, лікарі закладу своїми вправними руками, світлим розумом, добрим обнадійливим словом,зберігаючи душевну рівновагу, роблять все, щоб хворі почували себе більш щасливими.Адже дев'ять десятих нашого щастя залежить від здоров'я. Успіхів Вам, шановні професіонали, міцного здоров'я!
Грыжа пищеводного отверстия диафрагмы
Добрый день. Хочу выразить огромнейшую благодарность Христюк Дмитрию Ивановичу и его ассистенту Таиру Сеитхалиловичу, за их профессионализм и отношение к больным. Отдельная благодарность всему медперсоналу за внимание и чуткость к пациентам. Очень рада, что нашла и обратилась именно к Вам! У меня была лапароскопическая крурорафия с фундопликацией по Ниссену и дренирование брюшной полости 16.11.2022 г. по удалению грыжи пищеводного отверстия диафрагмы. Состояние после операции удовлетворительно, на обходе все внимательные и доброжелательные. этап восстановления проходит хорошо. Впечатления остались самые приятные: хорошие палаты, свежий воздух, тишина и спокойствие. Рекомендую!
Лапараскопічна герніопластика пахової кили та грижі білої лінії живота
28.10.2022 моєму батьку була проведена лапараскопічна герніопластика пахової кили та грижі білої лінії живота. Хочу виразити свою вдячність лікарю хірургу ТАІРУ СЕІТХАЛІЛОВИЧУ , всьому персоналу відділення та операційній бригаді. Таір приділив нам багато уваги, особисто організував та супроводжував на консультації з повним обстеженням з кардіологом та анестезіологом. Сподобалось все і увага і дійсно сучасний центр. Операційна обладнання всім сучасним обладнанням. Сучасні палати для хворих, все зроблено для людини та комфорту. Уважний медперсонал, після операції приділялось багато уваги і необхідної допомоги хворому. Гарне відношення та золоті руки у лікарів. Дуже вдячні всьому колективу. Процвітання вам !!!
Операція по видаленню жовчного міхура
Висловлюю щирі слова вдячності прекрасному і дружньому колективу медиків за гарний догляд та проведену кваліфіковану операцію по видаленню жовчного міхура для мого тата.Операція пройшла успішно, після чого його перемістили в гарну і комфортну палату. Навіть після виписки лікарі й надалі хвилюються про самопочуття пацієнтів. Особлива подяка лікарю Емір-Усеінову Т.С.який дійсно професіонал своєї справи.Лікар ввічливий,турботливий,відповідальний.Від щирого серця бажаю Вам завжди залишатися лікарем високого покликання.
Операція по видаленню жовчного міхура
Висловлюю щирі слова вдячності прекрасному і дружньому колективу медиків за гарний догляд та проведену кваліфіковану операцію по видаленню жовчного міхура для мого тата.Операція пройшла успішно, після чого його перемістили в гарну і комфортну палату. Навіть після виписки лікарі й надалі хвилюються про самопочуття пацієнтів. Особлива подяка лікарю Емір-Усеінову Т.С.який дійсно професіонал своєї справи.Лікар ввічливий,турботливий,відповідальний .Від щирого серця бажаю Вам завжди залишатися лікарем високого покликання.
Людмила
Провели операцію (стентування сечоводу) на високому рівні, персонал дуже уважний, з гумором і без страху лягла на операційний стіл, умови в палаті дуже добрі!
Стентування сечоводу
Провели операцію (стентування сечоводу) на високому рівні, персонал дуже уважний, з гумором і без страху лягла на операційний стіл, умови в палаті дуже добрі!
Марина Котвицька
Хочу висловити свою подяку хірургу Трепет С.О. за чудову роботу та швидке видалення жовчного міхура,а також хірургу Таіру за допомогу у відновленні,за те,що неодноразово заходив в палату і запитував про самопочуття, за безболісне та швидке одужання. Лікарі від Бога. Рекомендую!!!!!
Лапароскопія пахової кили та білої лінії живота
28.10.2022 моєму батьку була зроблена складна лапароскопічна герніопластика пахової кили та грижі білої лінії живота. Хочу виразити слова подяки всьому медперсоналу та особисто хірургу Таіру Сеітхаліловичу! Батько людина похилого віку з хворим серцем і ми дуже переживали як усе це він перенесе. З самого початку і до виписки Таір приділяв нам багато уваги, особисто організував консультації з чудовим кардіологом та анестезіологом (зав. відділенням), відповідав на всі питання та завжди був на зв'язку. Відділення та операційна оснащена всім сучасним обладнанням, сучасні дуже комфортні палати! Все зроблено для комфорту людини! Уважний післяопераційний уход медперсоналу за хворим! Ми дуже задоволені всім, я знайшла лікаря до якого не страшно звернутися і можно сміливо довіритися. Бажаю тільки всього найкращого людям які працюють в цьому сучасному центрі ..розвитку та процвітання. Дякуємо вам Таір! Хочу ще сказати людям, які шукають хороших лікарів, звертайтеся в цей центр без сумніву, у лікарів дійсно золоті руки, і ви будете дійсно задоволені на всі 100%, бо в мене є з чим порівняти!
Грыжа белой линии живота
Добрый день! Хочу поблагодарить всю команду профессионалов, которая помогала в решении моей проблемы. Обращаясь в данную клинику, я и подумать не мог что все пройдет настолько быстро! Приехав на консультацию, принимал врач Таир Сеитхалилович, определили грыжу белой линии живота и диастаз. Рекомендации- операция. Сразу дал согласие на проведение. Сдав все необходимые анализы( к стати это можно сделать в клинике) через несколько дней была назначена дата. Все прошло очень, быстро. Отделение, палата, отношение- все на высшем уровне. Время пребывания в клиники всего 1 день. Опомнится не успеваешь, а все сделано, операция проводилась лапароскопически. Еще порадовала- финансовая сторона. На консультации оговорив нюансы операции была озвучена стоимость (общая), в которой были включены все расходы: медикаменты, проведение самой операции, палата, питание. На мой взгляд- это очень удобно. Подведя итог, могу с уверенностью сказать, если у Вас возникли любые вопросы касающиеся грыж- сразу обращайтесь в данную клинику за высококвалифицированной профессиональной помощью.
Грыжа белой линии живота
Добрый день! Хочу поблагодарить всю команду профессионалов, которая помогала в решении моей проблемы. Обращаясь в данную клинику, я и подумать не мог что все пройдет настолько быстро! Приехав на консультацию, принимал врач Таир Сеитхалилович, определили грыжу белой линии живота и диастаз. Рекомендации- операция. Сразу дал согласие на проведение. Сдав все необходимые анализы( к стати это можно сделать в клинике) через несколько дней была назначена дата. Все прошло очень, быстро. Отделение, палата, отношение- все на высшем уровне. Время пребывания в клиники всего 1 день. Опомнится не успеваешь, а все сделано, операция проводилась лапароскопически. Еще порадовала- финансовая сторона. На консультации оговорив нюансы операции была озвучена стоимость (общая), в которой были включены все расходы: медикаменты, проведение самой операции, палата, питание. На мой взгляд- это очень удобно. Подведя итог, могу с уверенностью сказать, если у Вас возникли любые вопросы касающиеся грыж- сразу обращайтесь в данную клинику за высококвалифицированной профессиональной помощью.
Лапароскопическая холецистэктомия
При выборе клиники для проведения лапароскопии желчного пузыря (холецистэктомии) с супругой посетили несколько авторитетных заведений и квалифицированных специалистов и постоянно испытывали какие-то сомнения... Думаем, что как в народе говорят: не смогли найти "своего" врача. Пребывая в поисках, фактически совершенно случайно нашли сайт Центра лапароскопической хирургии и решили отправить заявку на сайте для получения консультацию. Первым же неожиданным приятным сюрпризом было то, что в течение 5 минут после отправки заявки, !!поздним вечером!! позвонил наш будущий лечащий врач Таир и предложил провести абсолютно бесплатную консультацию и УЗИ в клинике. После дорогостоящих консультаций в клиниках такое предложение нас насторожило еще больше )) Начав мониторить отзывы о клинике, в том числе и на Google Business опасения увеличились еще больше - фактически на протяжение 2 лет клиника получала "твердую пятерку" у своих многочисленных пациентов. Но все же решили рискнуть и, конечно же, ни разу не пожалели. Операционные, кабинеты, оборудование - все на высшем, я бы сказал "инновационном" уровне. Но, безусловно, основа-основ - это отношение врачей, даже язык не поворачивается назвать их "медицинским персоналом", это Люди с большой буквы, основным смыслом жизни которых является служение своим пациентам. Поверьте, когда я говорю, что они готовы прийти на помощь в любое время суток - это не пустой звук, а проверенный практикой факт и в этом огромная благодарность нашему врачу Таиру, а также Владимира Викторовича за блестяще проведенную операцию. Уже через 20 часов после проведенной операции мы вернулись домой, а главное супруга могла передвигаться абсолютно без посторонней помощи, думаю дополнительные комментарии излишни.
Солонин
19.10.2022 был поставлен диагноз - правостороняя косая паховая грыжа.Благодарю за филигранно проведённую операцию - герниопластику ТАРР.Я курильщик с долгим стажем. Встал на третий час после операции что-бы предаться этой пагубной привычке.)))Хочу выразить благодарность персоналу Центру Лапароскопичной Хирурги и Сергею ОлеговичуТрепету ,Таиру Эмир-Усенову за их профессионализм и золотые руки! С уважением Сергей Солонин. P.S. Рекомендую своим побратимам.
Грижа білої лінії живота
Хочу написати відгук про лікаря Таіра. У мого чоловіка була грижа білої лінії живота. Після отриманої консультації у лікаря Таіра,була зроблена операція методом лапороскопії. Все пройшло добре. Ми вдячні лікарю за його увагу,відношення до пацієнта. І велика подяка медперсоналу.
Лапороскопічна операція по видаленню жовчного міхура
18.10.22 була проведена лапороскопічна операція по видаленню жовчного міхура (з каменем великого розміру) 19.10.22 я був вже виписаний. Хочу виразити свою вдячність всьому персоналу відділення та операційній бригаді за високий професіоналізм і ввічливе відношення. Рекомендую звертатися за допомогою!
Лапароскопия двусторонней паховой грыжи
Здравствуйте уважаемые сограждане, кто окажется в ситуации аналогично моей! Так уж случилось, что пришлось обращаться в клинику после 10 лет мирного сосуществования с левосторонней паховой грыжей, размером с хороший грецкий орех. Приподнял немного лишнего и..., моя прямая паховая левосторонняя грыжа превратилась в косую, неприятное зрелище..., да и появилась прямая правосторонняя, одним словом, полный комплект. Нашел прекрасную клинику по решению моей проблемы. Хочу выразить самые тёплые слова благодарности доктору Таиру Сеитхалиловичу за проведение операции, у Вас золотые руки! Без боли, анестезия на высшем уровне, всё четко, без излишеств "шума и пыли", бригада врачей отработала на отлично. Прекрасная палата, где я находился сутки после операции, прекрасный коллектив медсестёр, которым хочется выразить так же слова благодарности!!! Рекомендую всем, кто столкнётся с этим недугом, обращаться в эту клинику. Дай Бог Вам здоровья и процветания!!! А доктору Таиру Сеитхалиловичу высочайший респект и уважение !!!
Операция по удалению вентральной грыжи
Хочу выразить Благодарность хирургам,у которых золотые руки и большое сердце!Это Трепет Сергею Олеговичу и Таиру Сеитхалиловичу!У меня была операция по удалению вентральной грыжи 12,10.2022 года После операции все было отлично!Внимание,забота приходят в палату ,все росспрося,роскажут,посоветуют.Добрые ,заботливые и действительно Хирурги от Бога!У меня это уже третья операция вообще нет никаких полочек.Я в восторге!Так ,что люди я очень рекомендую этих хирургов,у которых золотые руки и сердце!Спасибо Вам большое Сергей Олегович и Таир Сеитхалилович!За роботу Вашу,которую вы выполнили за Ваши руки за Внимание Заботу !Дай Бог Вам и Вашим семьям Здоровье,Удачи и Божьего Благословения!!Спасибо ,что спасаете нас и продливаете нам жизнь!
Лапароскопічна холецистектомія
12.10.22. мені було проведено операцію з видалення жовчного міхура. Величезна подяка оперуючому хірургу-завідувачу хірургічного відділення Трепет Сергію Олеговичу та його асистенту хірургу Емір-Усеїнов Таїру Сеітхаліловичу. Таїр Сеітхалілович вів мене, як свого пацієнта, від моменту консультації до моменту виписки, яка сталася наступного дня після операції. Людина він комунікабельна, активна, спонукаюча до себе і головне хороший професіонал своєї справи. Ще раз дякую за вашу роботу. Успіхів Вам та всьому медичному персоналу хірургічного відділення. Кілька днів турбували біль у правому боці. Після звернення 11.10.22 до гастроентеролога та проведеного УЗД: діагноз - гострий калькульозний холіцестит та рекомендація звернутися до хірурга для проведення операції.. Пошуком через інтернет був знайдений сайт Центру лапараскопічної хірургії. Того ж дня отримав консультацію хірурга Тіара Емір-Усеїнова, який провів додаткове обстеження та оперативно вирішив питання з моєю операцією, яка відбулася вже на наступний день. Хірургічне відділення виглядає просто чудово - евроремонт, сучасне обладнання як в операційних, так і в палатах. Мед.персонал ввічливий та уважний. Таїр Сеітхалілович був завжди на зв'язку і неодноразово на протязі дня заходив до палати дізнатись про самопочуття хворих. При виписці дав рекомендації щодо одужання та необхідного харчування. Всього Вам найкращого.
Анастасія
Все дуже сподобалось,консультація,операція- все на висщому рівні!
Лапароскопія пахової грижі
Звернувся до Центру лапароскопічної хірургії наприкінці серпня 2022 року з діагнозом пахова грижа. Доктор Емір-Усеінов провів безкоштовну консультацію, я одразу на місці здав необхідні аналізи і вже за три дні ліг у відділення на операцію. Був прооперований того ж дня і наступного ранку поїхав додому. Операцію проводив доктор Іванько Олександр Вікторович. Через 1,5 місяці почуваюся чудово. Цілком залишився задоволеним тим, що обрав саме цей центр. Професійні лікарі, дбайливий персонал, сучасні операційна та палата залишили чудові враження. Дуже вам дякую!
Лапароскопическое удаление желчного пузыря.
Добрый день. Хочу поделиться своими впечатлениями о Центре лапароскопической хирургии (Ciba) в котором 14.09.2022 мне провели операцию по лапароскопическому удалению желчного пузыря. До этого, более 15 лет страдал хроническим холециститом. Пробовал различное медикаментозное лечение, но никаких результатов это не дало. В связи с тем, что в последнее время участились приступы боли я решил сделать операцию. Долго выбирал различные медицинские клиники, благо в Киеве их достаточное количество, и остановился на этом Центре лапароскопической хирургии. На мой взгляд данный центр имеет наилучшие показатели цена/качество для г. Киева. О нем много хороших отзывов в интернете, а также была рекомендация от моей знакомой, которой уже делал аналогичную операцию. Приятно удивила бесплатная консультация у врача, которую проводил доктор Таир. Очень обаятельный, внимательный и квалифицированный врач. На консультации обговорили все интересующие меня моменты и назначили время операции. Операция прошла успешно без каких-то осложнений. Хочу выразить свою благодарность всему персоналу медицинской бригады, которая обеспечивали мою операцию, особенно хирургу Трепету Сергею Олеговичу и доктору Таиру, который постоянно находился со мной во время операции. Отдельно хочу отметить, что меня разместили в двухместной палате со всеми удобствами, в которой недавно был выполнен ремонт. В палате новая мебель, удобная кровать и новое пастельное белье, есть телевизор и кондиционер. Если нужен укол обезболивающего после операции с помощью кнопки вызова можно вызвать медсестру. Прошел уже месяц после операции, чествую себя хорошо, проколы зарубцевались швы рассосались сами. Если-бы не диета и ограничения на физические нагрузки, можно и не вспоминать об операции. Еще раз хочу сказать огромное спасибо всему персоналу Центра, который в наше тяжелое время помогает украинцам восстанавливать свое здоровье и возвращаться к нормальной жизни. Рекомендую всем, кто планирует операцию по удаление желчного пузыря, обратиться в этот Центр лапароскопической хирургии.
Лапароскопична операція з приводу правобічної пахової гріжи
У мене діагностували правосторонню пахову , а також правосторонню пупкову грижу. Перед операцією трохи хвилювався, адже ніколи за свої 66 років не доводилося лежати в лікарні. Але хвилювання виявились марними . Мене прооперували 6-го жовтня, а вже 7-го я був дома. Оперував лікар Таір Емір-Усеінов. Все пройшло нормально. Вихід з загального наркозу також був неважким. Величезна подяка лікарю і всьому медперсоналу ! Лікар не тільки відмінний спеціаліст, а й чуйна, уважна до пацієнтів людина. Бажаю йому всього найкращого !
Операция по поводу паховой грыжи
Хочу выразить огромнейшую благодарность Христюку Дмитрию Ивановичу, Таиру и всем кто принимал участие в подготовке к, операции и после. Успехов вам и процветания! Спасибо за профессионализм, внимательность, заботу и скорость. 04.10.2022 прооперировали моего отца, были паховые грыжи. Анализы, консультация, операция все в один день...без лишней "воды", нервов и стрессов, на следующий день папа уже был дома. Сказать, что он остался довольный, ничего не сказать. Уровень всего на высоте, палата, само отделение, отношения к пациенту, даже спрашивают потом "добрались ли домой и все ли ок"). Если вы еще сомневаетесь обращаться ли к ним за помощью, с уверенностью говорю - не сомневайтесь! Вы будете в надежных руках. Всех Благ!
Жовчний міхур
Якщо відчули біль в правому підреберрі, а надалі і більш неприємні відчуття, знайте, що це лише початок і обов’язково слід звернутися до лікаря. Свою проблему я довірила доктору Таіру, який займається дослідженнями, вивченням та при потребі, знешкодженням цієї хвороби. Новітні обладнання операційних, кваліфікація медперсоналу та спокійна анестезія, дала можливість забути про той біль, який я відчувала протягом останніх років і почати нове життя. Дякую Вам докторе Таір, за чудово проведену операцію і можливість жити без болю. Н.Соколова
Лапараскопія діафрагмальної та пахової гриж
Хочу поділитися своїми враженнями від лікування в Центрі лапараскопічної хірургії. Хочу відразу сказати, що цей Центр саме те місце, де вам допоможуть. Тут працюють справжні професіонали. Проблема виникла у моєї мами, якій 78 років, це діафрагмальна грижа та пахова грижа. Цю клініку знайшли по відгукам в інтернеті. Зателефонували лікарю Таіру, приїхали на прийом. Лікар уважно оглянув, того ж дня мама пройшла додаткові обстеження та сдала аналізи, необхідні для операції. Також зустрілися з анастезіологом, який був дуже уважний і дав свої рекомендації. Через 4 дні призначили день оперативноги втручання. Оперували лікарі Сергій Олегович і Таір. Під час ціє операції видалили обидві грижі! Все пройшло чудово! Через день ми забрали маму додому. Всі слова подяки не можуть передати нашу вдячність лікарям та всьому персоналу клініки за їхню допомогу та професіоналізм!
Киста семенного канатика
Хочу выразить благодарность хирургу Саитхалиловичу, хирургу заведующим отделением Сергея Олеговича, за профессионально проведённую операцию, работников отдела УЗИ за точное исследование, сестринский состав за моральную поддержку. Придя к Таиру Саитхалиловичу с подозрением на паховую грыжу, при осмотре обнаружилось что это киста. Таир водил меня словно ребенка, завёл даже до зав.отделеним Сергея Олеговича, на меня это сложило впечатление. В день операции я волновался, это в моей жизни впервые, дрожжа ложась на стол, симпатичные медсёстры меня успокаивали. Операцию провёл Сергей Олегович вместе с Таиром, за что их и благодарю. Видя в людях не безразличие - это даёт надежду. Я не пожалел, что обратился к этим людям.
Лапароскопичная герниопластика ТАРР паховой грыжи справа
04.10.2022 было выполнено мне оперативное вмешательство - Лапароскопичная герниопластика ТАРР паховой грыжи справа с использованием полипропиленовой сетки 10×15 см. 05.10.2022 я уже был дома. Сам приехал на своей машине и сам на второй день уехал. Я человек переживший не одну операцию был приятно удивлён подходом всего персонала, а именно моего врача Емир-Усеинов Таир Сеитхалилович. Это профессионал с большой буквы. Таир Сеитхалилович и весь ваш коллектив благодарим за профессионализм и внимательное отношение. Пусть Боженька дарует Таиру Сеитхалиловичу здоровье и многая лета.
Низкий поклон Таиру.
04.10.2022 было выполнено мне оперативное вмешательство - Лапароскопичная герниопластика ТАРР паховой грыжи справа с использованием полипропиленовой сетки 10×15 см. 05.10.2022 я уже был дома. Сам приехал на своей машине и сам на второй день уехал. Я человек переживший не одну операцию был приятно удивлён подходом всего персонала, а именно моего врача Емир-Усеинов Таир Сеитхалилович. Это профессионал с большой буквы. Таир Сеитхалилович и весь ваш коллектив благодарю за профессионализм и внимательное отношение. Пусть Боженька дарует Таиру Сеитхалиловичу здоровье и многая лета.
Лапароскопія
Добрий день! 27.09.2022 мені зробили операцію по видаленню жовчного міхура. Все пройшло швидко і якісно! Щиро вдячна колективу відділення , а особливо хірургу Емір - Усеінову Таіру Сеітхаліловичу!!!
Терещенко
Хочу подякувати лікарю - хірургу Усеїнову Таіру Сеітхаліловичу за лікарську допомогу. Це хороша, добра, чуйна людина, з повагою відноситься до своїх пацієнтів. Хотілось, щоб таких лікарів було більше. Ще хочу подякувати завідуючему цим же хірургічним відділенням клінічної лікарні номер 1 Трепету Сергію Олеговичу що надав мені дуже важливу медичну допомогу. Його відділення обладнано сучасною технікою, а ще він згуртував навколо себе дуже сильну команду. Лікарі, медичні працівники, обслуговуючий персонал - всі щирі, уважні, ввічливі. Всім дякую, ви робите добру справу. З повагою ваша вже здорова пацієнтка. Терещенко Регіна Олександрівна.
Дякую, Емір - Усеінов Таір
Висловлюємо подяку доктору Емір - Усеінов Таір. Лікар - хірург лікував та оперував мою маму. Вдячна, що Ви погодились взяти маму з таким нелегким діагнозом. Особисто її оперували, а також супроводжуєте і зараз! Дякую щиро, Вам, лікар. Ви врятували маму. Ви подарували ій нове світло життя і дозволили їй заново відчути себе щасливою людиною. Щиро дякую за всі призначення зо Ви надавали до операції, все влучно і консервативна терапія теж давала результат. Але коли Ви призначили операцію, це було дуже своєчасно і правильно. Ви зробили все з найвищою якістю і гарним результатом. Мої слова подяки будуть все моє життя. Від всього серця бажаю Вам добра, достатку, довголіття і здоров’я. А також бзадоволення своїм життям - бо Ви спасаєте дуже багато людей!!!.
Послеоперационная + Пупочная Грыжа
29.08.2022 Сделали мне операцию по устранению послеоперационной грыжи (после удаления желчного в другом городе, через пол года на месте рубца образовалась шишка\грыжа). Еще на осмотре у Таира было решено ставить сетку, и за что отдельное спасибо Таиру, что он заметил что у меня оказывается еще и пупочная грыжа присутствует (мне о ней когда то говорили, но думал это просто такой пупок у меня), и сказал что можно ставить две отдельные сетки (что значительно дороже) или он постарается одной большой закрыть сразу обе грыжи. После того как я пришел в себя после наркоза Таир сказал что таки получилось обойтись одной сеткой на две грыжи. Сегодня (24.09.2022) был на осмотре, и сказали что у меня все отлично, и я это и сам чувствую, ничего не болит. И что особенно обрадовало, сказали что уже можно поднимать не только 3кг, но и от 5кг, и даже начинать заниматься легким спортом (турник, отжимания...). Потому как ранее, в другом городе мне предлагали делать без сетки, просто зашить, и шесть месяцев не поднимать больше 3кг. Палаты чистые, новые (даже уборщица заходя в палату отмечает свою работу на планшете встроенном у входа в палату) , персонал приятный и отзывчивый. Вывод: мне все понравилось, могу смело рекомендовать эту клинику, потому как есть с чем сравнивать.
Очень довольна врачем
Огромное спасибо врачу ,Таиру за проведение операции холецистэктомии, 22.09.2022 .Все было сделано на высшем уровне, врач от Бога!После операции приходил не один раз спрашивал как состояние, после выписки все рассказал что и как дальше можно кушать. Палаты все с ремонтом хорошим, все чистенькое и акуратное.Медсестрички по любому зову приходят,если нужно обезболить.Только остались положительные эмоции от врача и от отделения
Олена
Оперували моєму батьку пахову грижу 08.08.2022. Від консультації і до виписки усім займався лікар. Супроводжував батька і завжди відповідав на дзвінки, дуже приємна така увага, враховуючи, що батько з іншої області. Привітний персонал, зручна і гарна палата. Все пройшло добре!!! Дякую!! Наразі почувається добре, ледь стримуємо щоб не брався за важку роботу))))) Особливі слова вдячності для нашого лікаря Таїра!!!! Дякуємо за професіоналізм і чуйність!! Залишайтеся таким завжди!! Будьте здоровий, щасливий і успішний!!! Перемоги Україні!!!
Лапароскопія
Доброго здоров'я всім Робили видалення жовчного міхура. Швидко, професійно, безболісно. Палата чиста і затишна. Всі зручності у належному стані. Персонал привітний і чемний, що в наш час важливо. Лікарі - це спеціалісти свого діла. Підготовка до процедури, аналізи, поради і післяопераційна реабілітація під контролем і наглядом. Колектив просто чудовий. Окрема подяка Таіру Сеітхаліловичу за турботу і роботу. Так тримати. Коли вже взяли таку високу планку, то тримайтесь і надалі. Небагато лікарень такого рівня зустрічала на своєму віку. Дякую
Відгук про операцію
Велика подяка за якісну операцію, дуже довго вагалися, та дарма - операція пройшла швидко і якісно. Умови в палаті дуже добрі, обладнення сучасне, дякуємо Таіра і колектив за увагу і турботу до пацієнта!
Подяка хірургу Емір - Усеінову Таиру Сеітхаліловичу.
Від щирого серця дякую лікарю - хірургу Емір - Усеінову Таиру Сеітхаліловичу. Лікував мою маму. Ми знайомі з лікарем понад 2 роки. Такий обґрунтований підхід на кожному прийомі. Конструктивно та вірно діагностує проблему. Максимально вживає механізми щоб вилікувати повністю, а за необхідності рекомендує операцію. Особисто Таир оперував мою маму дуже професійно та акуратно. Видалення грижі з елементами пластики. Охайно виконано, мама почала одужувати «на очах», а також постопераційні рекомендації були дуже ефективні!
Рекомендую хірурга Таіра та дуже вдячний за спасіння бабусі
Дуже досвідчений доктор Емір - Усеінов Таир Сеітхалілович. Лікував мою бабусю. Готовив до операції, лікував консервативно, потім оперував, а також супроводжував після операції. Уважний та досвідчений, знає свою справу! Лікар Європейського рівня!
Пупочная грыжа
14.09 была лапороскопия вентральной пупочной грыжи, которая возникла со временем после очень сложной операции на печени. Впечатление от клиники только положительные, спасибо доктору Таиру за терпеливые ответы, которые получила на все вопросы. Операция была в день поступления. На следующий день домой. Ремонт в отделении идеальный, оборудование отличное. Всем здоровья!
Лапароскопічна пластика, лапароскопічна холецистектомія
Висловлюю подяку лікарю-хірургу. Таір дякую що Ви мене переконали на операції. Я дуже боялась їх робити, але Ви мене так заспокоїли, навіть підбадьорили, що я сміливо нічого не боячись зважилась. Ви лікар від Бога, Ви майстер своєї справи і неймовірний талант медицини., Ви чудова людина, розумний, добрий і розуміючий. Дякую Вам за Вашу виконану роботу, за надану допомогу. 15.08.2022 було зроблено дві операції - лапароскопічна пластика - лапароскопічна холецистектомія Вечером самостійно ходила по палаті. Враження від хірургічного відділення сучасних та іноваційних технологій тільки позитивне: хороший персонал, умови.
Операция
Хочу выразить огромную благодарность всему медперсоналу за оказаную помощь, все на весшем уровне. Обращался с двухстороней паховой грыжей.
Відгук про операцію
Хотів би залишити коротенький відгук. Робив тут планову операцію пахової грижі лапароскопічним методом. Трішки нервував, але пройшло все легко, без болю. Здав аналізи, а через день уже мене прооперували, та наступного дня уже виписали. У відділені все сучасно, новий ремонт, приємно перебувати. Догляд також на рівні, вчасно уколи знеболюючі і т.д. Окрема Подяка Таіру, дуже приємний в спілкуванні і хороший організатор. Тому всім, хто ще думає, рекомендую робити операцію в цьому місці, і не затягувати.
Видалення пахової грижі
+1
До цього спроби зробити хоч одну операцію виявилася чорною полосою. Та самим важким іспитом і болячкою виявилися грижі. Всі мої спроби прооперуватися деінде виявилися неможливими. Але тут спалахнула біла полоса з яскравою підсідкою. О 23:00 після чергових пошуків в інтернеті знаходимо оголошення про оперування гриж. Телефоную, уявіть о 23ій годині (мені здавалося, якщо я зараз не зателефоную, то більше такої можливості не буде) і не знаю чи хтось візьме слухавку, і тут звучить «ало, я Вас слухаю». Розмова звучить самою чистою українською мовою. Мені через два дні 73 роки, а розмовляти чисто українською мовою так і не навчився. Та уявіть собі, що ця людина дає мені вночі свій телефон і адресу знаходження. І виявилося, що це не тільки людина молода і симпатична, а це висококваліфікований лікар-хірург, звати його Емір, дуже ввічливий і інтелігентний лікар. Максимум півгодини і я вже зареєстрований, і йду проходити всіх лікарів спеціалістів. Після заключення кардіолога телефоную до хірурга Емір-Усеінов Таір Сатхалілович, запитую коли зустрічаємось, відповідь – сьогодні о 15:00 – перевірка всіх лікарських заключень. Пішли – показали нам наше ліжко, завтра апароскопічно-черніопластична операція за допомогою лазера. Я дуже вдячний своєму спасителю, в даний час я почуваю себе чудово, позбавився від важких болей. Якщо в когось є такі проблеми, сміло звертайтеся до хірурга Емір-Усеінов Таір Сатхаліловича! Дійсно європейське лікування!
Видалення жовчного міхура
+1
Вітаю! Нещодавно у мене були виявлені камені у жовчному міхурі. Для проведення операції звернувся до данного медичного центру. Хірургічне втручання пройшло успішно, завдяки кваліфікованим спеціалістам. Щиро вдячний хірургу Таіру, а також всьому медперсоналу. Палата чудова: душ, туалет, кондиціонер, а такж чуйні медсестри. Рекомендую всім данний лікувальний заклад. Ще раз дякую всім лікарям і медсестрам!
Видалення жовчного міхура
+1
Хочу виразити щиру подяку колективу медичного центру за успішно проведену операцію по видаленню жовчного міхура. Особливо хочу відзначити хірурга Таіра Сеітхаліловича за підтримку і турботу до і після операції. Ваша увага та чуйне ставлення дуже допомагають пацієнту у важку хвилину. Ще раз щиро дякую Вам. Бажаю успіхів!!!
Отзывы о клинике грыж
+1
Здравствуйте мои уважаемые сограждане, кто окажется в ситуации аналогично моей! Так уж случилось, что пришлось обращаться в клинику. Тяжёлый труд привел меня к операции, образовалась паховая левосторонняя грыжа.Нашел к моему счастью прекрасную клинику по решению моей проблемы. Хочу выразить самые тёплые слова благодарности доктору Таиру Сеитхалиловичу и моему земляку Иванько Александру Викторович за проведене операции!! У Вас золотые руки! Без боли, всё четко и спокойно! Прекрасная палата, где я находился сутки после,операционная, прекрасный колектив медсестёр, которым хочется выразить так же слова благодарности!!! Вообщим дорогие мои рекомендую всем, кто окажется в моей ситуации, обращаться к этим замечательным людям! Дай Бог Вам здоровья и процветания!!А доктору Таиру Сеитхалиловичу хочу сказать у Вас большое будущее!!!
Операція
+1
Тиждень назад була операція-гістеректомія. Хочу висловити подяку всій команді медпрацівників за високий професіоналізм та людське відношення. Особливо Таіру Сеітхаліловичу, який був завжди на зв'язку, відповідав на всі цікавлячі питання, підтримував. Іллі Олександровичу дякую за кваліфіковану допомогу. Це лікар з великої літери. Палати сучасні, стерильні, медсестри дуже вічливі, постійно пропонують свою допомогу. Щиро дякую всім!
Лапароскопия паховой грыжи
+1
Таир Эмир-Усеинов - Человек с большой буквы и высококлассный специалист. Операция прошла планово и успешно. Благодарю от души и безусловно рекомендую.
Величезне ДЯКУЮ!
+1
Добрий день. Минув тиждень після хірургічного лікування пахової грижі. Почуваюся чудово! Ставлю найвищу оцінку всьому колективу даного центру за професіоналізм та людське ставлення. Насамперед хочу висловити благодарність ассистенту хірурга ТАІРУ СЕІТХАЛІЛОВИЧ. З перших хвилин спілкування ТАІР СЕІТХАЛІЛОВИЧ справив враження професіонала Точна діагностика, підготовка до операції та сама операція завдяки цій людині пройшла на вищому рівні. Вступив у відділення в п'ятницю вранці о 09:00, о 13:00 був прооперований, у суботу об 11:00, після огляду був відправлений додому, ФАНТАСТИКА! Стан відділення, палат, обладнання та операційної заслуговує так само найвісної оцінки. Величезне ДЯКУЮ!
Діастаз, пупкова грижа
+1
Робила операцію з усунення діастазу та пупкової грижі. Я дуже задоволена. Отримала детальну консультацію, лікар завжди на зв’язку й відповідає на всі питання. Уважний персонал, комфортні палати та смачна їжа. Дуже вдячна Трепету Сергію Олеговичу за ідеально проведену операцію, а також Таїру, анестезіологу й усій команді медпрацівників відділення за професійність і увагу! Операція виконувалася за сучасною методикою, будь-які неприємні відчуття були мінімальні. Через 2 дні була вдома. Дякую та бажаю здоров’я та процвітання!
Грижа білої лінії живота
+1
19 .08.2022, мені провели операцію грижи білої лінії живота. Мій лікуючий лікар Таір Сеітхалілович, лікар від Бога, дуже уважний, позитивний, може настроїти на операцію, так, що мені було зовсім спокійно, повністю довірилась своєму лікарю. За багато років я знайшла свого лікаря, і це круто!!!!! Після операції заходив разів 6 за день, також і на другий день, не дивлячись на те , що був вихідний разів п'ять, заходив і слідкував за моїм станом. Виписувалась також в неділю,також вихідний день, але час для мене був виділений, повна консультація, як поводити себе після операції, наполягав на те, щоб я писала постійно про свій стан здоров'я, щоб у разі чого він зміг вчасно мені допомогти, або проконсультувати. Якщо в кого є схожі проблеми, то я рекомендував цього молодого талановитого лікаря Таіра Сеітхалілвича! Це не просто відгук, це мої емоції, є в нас молоді талановиті лікарі.
Грижа білої лінії живота
+1
19.08.2022, мені провели операцію грижи білої лінії живота. Мій лікуючий лікар Таір Сеітхалілович, лікар від Бога, дуже уважний, позитивний, може настроїти на операцію, так, що мені було зовсім спокійно, повністю довірилась своєму лікарю. За багато років я знайшла свого лікаря, і це круто!!!!! Після операції заходив разів 6 за день, також і на другий день, не дивлячись на те , що був вихідний разів п'ять, заходив і слідкував за моїм станом. Виписувалась також в неділю,також вихідний день, але час для мене був виділений, повна консультація, як поводити себе після операції, наполягав на те, щоб я писала постійно про свій стан здоров'я, щоб у разі чого він зміг вчасно мені допомогти, або проконсультувати. Якщо в кого є схожі проблеми, то я рекомендував цього молодого талановитого лікаря Таіра Сеітхалілвича! Це не просто відгук, це мої емоції, є в нас молоді талановиті лікарі. Дякую всім лікарям, та всьому персоналу лікарні!!!!!!
Грижа білої лінії живота
+1
19.08.2022, мені провели операцію грижи білої лінії живота. Мій лікуючий лікар Таір Сеітхалілович, лікар від Бога, дуже уважний, позитивний, може настроїти на операцію, так, що мені було зовсім спокійно, повністю довірилась своєму лікарю. За багато років я знайшла свого лікаря, і це круто!!!!! Після операції заходив разів 6 за день, також і на другий день, не дивлячись на те , що був вихідний разів п'ять, заходив і слідкував за моїм станом. Виписувалась також в неділю,також вихідний день, але час для мене був виділений, повна консультація, як поводити себе після операції, наполягав на те, щоб я писала постійно про свій стан здоров'я, щоб у разі чого він зміг вчасно мені допомогти, або проконсультувати. Якщо в кого є схожі проблеми, то я рекомендував цього молодого талановитого лікаря Таіра Сеітхалілвича! Це не просто відгук, це мої емоції, є в нас молоді талановиті лікарі. Вдячна всім лікарям які мені проводили операцію, всьому персоналу лікарні, всім дуже велике дякую і низький уклін за вашу працю.
Був з 08.08.2022, пахова грижа.
+1
Доброго здоров’я! Пройшло 2 тижня після хірургічного лікування пахової грижі. Хочу виразити подяку хірургу Трепет Сергію Олеговичу (Завідувач відділенням, лікар хірург вищої категорії, кандидат медичних наук), анестезіологу Корчак Віталію Петровичу (Завідувач відділення анестезіології з палатами інтенсивної терапії лікар вищої категорії) та асистенту хірурга ЕМІР-УСЕЇНОВ ТАІРУ СЕІТХАЛІЛОВИЧУ (лікар хірург). Особливо приємно вразили оперативні дії Таіра Сеаітхаліловича на підготовчому етапі до операції та високий професіоналізм при проведенні діагностичних заходів. Крім того, Таір Сеаітхалілович заслуговує високої оцінки супроводу пацієнта в післяопераційний реабілітаційний період, що знайшло відображення в піклуванні за пацієнтом до дрібниць. Також хочу виразити подяку всьому молодшому медичному персоналу, дії якого заслуговують найвищої оцінки. Наразі можна зробити висновок — операція пройшла вдало. Операційна оснащена по останньому слову техніці, сучасні прилади додають впевненості в успіх операції та зменшують рівень хвилювання. Лікарняні палати теж не відстають від операційної: сучасні зручні ліжка, повна стерильність додають умови до вдалої реабілітації. Я відновлював свої сили у палаті-люкс, яка має кондиціонер, телевізор, душ і туалет. Ціна склала 2000 грн. за добу. Все вище зазначене дозволяє мені КМКЛ № 1 дати вищу оцінку та рекомендувати для лікування гриж.
Відгук
+1
Хочу подякувати особисто лікарям Таіру Емір-Усеїнову та Корчаку Віталію Петровичу , а також всьому персоналу хірургічного відділення інноваційних технологій за вчасно і професійно проведене оперативне втручання та увагу і людяність по відношенню до пацієнтів. Для мене стало відкриттям наскільки сучасна хірургія має вдосконалені методи обстеження, лікування та реабілітації і що дуже швидко відбувається післяопераційне відновлення організму. Щиро дякую Вам!!!
Лапароскопическая эзофагомиотомия по Геллеру
+1
Здравствуйте. Хочу выразить огромную благодарность настоящим профессионалам Сергею Олеговичу и Таиру,а также всему персоналу,которые помогли мне справиться с такой болезнью как ахалазия кардии пищевода. В этой клинике мне провели лапароскопическую операцию,прошло уже 1,5 месяца и сегодня я могу заявить о том,что меня избавили от всех симптомов болезни ,которые меня мучали круглосуточно на протяжении года.После операции я чувствую себя совсем по другому,меня больше ничего не беспокоит, потихоньку набираю потерянный вес,в общем я очень довольна результатом и жалею что не сделала этого раньше,оттягивала операцию полгода,очень боялась.А зря. Меня здесь спасли,так как практически я уже не могла ни есть ни пить.Мое состояние становилось хуже и хуже. Поэтому я очень рекомендую эту клинику, моих спасителей,тут вам точно помогут !!! Огромное спасибо что вернули меня к нормальной жизни ☺️
Грижа стравохідного отвору діафрагми
Звернувся за допомогою до спеціалістів цього лікувального закладу, так як мав діагноз "грижа стравохідного отвору діафрагми". З моменту заселення в палату і до виписки був дуже приємно здивований сучасним підходом до лікування. Це стосується палат, які більше нагадують номер в готелі, лікарів які викликають велечезну повагу своїм підходом та професіоналізмом, персонал який піклується і щиро допомагає в усіх питаннях. Окрема вдячність лікарю хірургу Таіру Емір-Усеінову, який з першогї хвилини спілкування дуже переймається за своїх пацієнтів, просить писати та дзвонити навіть після виписки. Людина з великої літери, справжній кваліфікований профі. Для тих хто переймається звертатися чи ні, поспішаю запевнити, що з Таіром ви більше ніж в надійних руках. В цілому дуже задоволений, заради об’єктивності хотілося хоч щось написати в мінус, але не можу, тому що наспрвді все супер. Найкращі побажання, велика шана і дяка. Процвітання та розвитку, ви справжні титани.
Лапароскопічна герниопластіка пупкової гріжи IPOM
Була операція з видалення грижі. Усе пройшло краще, ніж я очікувала. Сучасне обладнання, комфортна палата, смачний обід, доступні ціни. Фаховий, компетентний медперсонал. Ввічливі працівники. Особлива вдячність Таіру - хірург "золоті руки".
Лапароскопическая герниопластика паховой грыжи TAPP
Добрый день! Сегодня 10 день после операции, чувствую себя хорошо. Спасибо большое центру за качественно выполненною роботу.Все прошло как на одном дыхании . Сервис на высшем уровне. Рекомендую обращаться именно в этот центр. Всем крепкого здоровья! Слава Украине!!!
Лапароскопической удаление желчного пузыря
+1
Добрый день! 02.08.22года в " Центре лапароскопической хирургии" мне была проведена операция по удалению желчного пузыря. Хочу сказать огромное спасибо врачам, проводившим операцию: заведующему хирургическим отделением Трепет Сергею Олеговичу, его ассистенту хирургу Таиру и врачу анастезиологу Корчак Виталию Петровичу. Врачи - профессионалы своего дела и дай вам бог здоровья! Плюс условия пребывания: палаты с евроремонтом, операционные с современным оборудованием. И важно послеоперационная поддержка дома и рекомендации. Центр заслуживает внимания, а врачи благодарности и уважения! Будьте все здоровы!
Лапароскопическое удаление паховой грыжи TAPP
+1
У мамы (72 года) была правосторонняя паховая грыжа. Позвонили, на завтра же нам назначили анализы, а на послезавтра - операцию (лапароскопическим методом). Лечащий врач Эмир-Усейнов Таир Сейтхалилович провел "за руку" через все процедуры, быстро и четко. Палата комфортная, все условия. Выписали на следующий день после операции по результатам осмотра. Послеоперационный период прошел хорошо. Спасибо всему медицинскому персоналу за высокий профессионализм и чуткое отношение к пациенту.
Хочу поделиться своей историей пребывания в центре лапароскопических операций на Харьковском шоссе, 121. У меня продолжительное время были боли в верхней части желудка, обратилась в поликлинику к гастроентерологу, провели анализы....и отправили к хирургу...Я позвонила в центр, общался со мной Таир, договорились о встрече. В этот же день я подошла с результатами анализов, УЗИ, кровь...Таир меня встретил, ознакомился с результатами анализов, осмотрел меня и назначил недостающие. На след.день в центре я дообследовалась и договорились о дне операции. В договоренный день с утра я была в центре, меня Таир провёл в палату и вскоре я была в операционной. Врачи, медсестры и обслуживающий персонал были очень внимательны ко мне. Со мной разговаривали, подсказывали и помогали адаптироваться после операции ...На следующий день утром я была выписана. Чувствую себя отлично, никакого дискомфорта не чувствую, веду активный образ жизни. Хочу выразить огромную благодарность Иванько А.В., Таиру и всему обслуживающему персоналу. /Надежда, 63 г
+1
Вітаю всіх! Якщо ви читаєте цей відгук, мабуть, у вас схожа проблема, що була в мене до того, як я звернувся в Центр лікування гриж живота (пахова грижа). Хочу запевнити вас, що кращого місця для вирішення вашої проблеми в Україні не існує. Я обдзвонив до десятка клінік, але після дзвінка в цей Центр, рішення було прийняте. З першого спілкування, впевнений приємний голос ТАЇРА відразу дав зрозуміти, що я можу довірити своє здоров'я цьому лікарю. Я не помилився. Все пройшло краще, ніж я очікував. Починаючи з аналізів, передопераційної підготовки, закінчуючи випискою – все чітко, якісно, без ніяких затримок. Саму операцію я, звісно, не відчував завдяки загальному наркозу. Після операції – палата на дві людини, кондиціонер, телевізор, санвузол з душовою кабіною, все чисто, зручно. Ніяких больових відчуттів майже не було, лише здавалося, що я перекачав прес. Через три години самостійно встав, пройшов по палаті до туалету. Доречі, моєму рідному брату ( на 6 років молодше) таку ж операцію робили в Польщі, то він майже тиждень не міг сісти за кермо. Я на наступний ранок самостійно поїхав додому міським транспортом. Висловлюю щиру подяку всій операційній бригаді, медсестрам, а особливо ТАЇРУ СЕІТХАЛІЛОВИЧУ за прекрасно проведену роботу, професіоналізм та чуйне ставлення до пацієнтів. Бажаю Вам міцного здоров’я, мирного неба та всього найкращого!
Я, Константин Алексеев благодарю руководство и персонал клиники за быструю профессиональную помощь в организации операции по удалению паховой грыжи у меня и послеоперационном уходе . Современное оборудование в операционной новая мебель частота и порядок в палатах и во всём здании . Ровно через сутки после произведённой операции без боли и жалоб спокойно уехал домой . Прошла уже неделя с момента операции и с хорошим самочувствием и прекрасным настроением рекомендую всем это медицинский центр
Хочу сказать большое спасибо доктору Трепет Сергею Олеговичу за проведенную мне операцию по устранении грыжи. У меня после кесарево сечения разошелся внутренний шов и вылезла грыжа, я решила потянуть время и через несколько месяцев она стала ещё больше. И я решила обратится в больницу, позвонила и записалась на консультацию (консультация бесплатная а это не мало важно, так как в других клиниках платно). Мне провели осмотр, УЗИ, проконсультировали и рассказал Эмир-Усеинов Таир, очень хороший доктор, везде сопровождает, все контролировал и до и после операции. Качественно сделана лапароскопично операция, через сутки я уже была дома. Здоровья вам, пускай бог бережёт вас и ваших родных. Всех благ.
Всім мирного неба! Дуже вдячний спеціалістам центру, які насамперед діагностували грижу (до цього ніхто не міг виявити, хоча турбувала) і після цього без зволікань назначили дату операції та підказали , як підготуватися. Все пройшло на вищому рівні!!! Лапароскопія на хорошій апаратурі. Ліг на стіл і открив очі вже в палаті ) А ввечері вже міг ходити. Наразі пройшло два тижні і я в гарному стані !!! Рекомендую !!! Чудові спеціалісти! Заввідділенням хірург Трепет Сергій Олегович, хірург який мене вів Таір Емір-Усейнов та вся їх команда! Всім миру і здоров'я!
Знаєте, коли попередньо тобі кажуть, що лапароскопія жовчного міхура неможлива із за великого каменю, і ти у розпачі, шукаєш поради, і саме в центрі мене заспокоїли, обстежили, через два дні прооперували так, що я навіть не відчула занепокоєння – це круто! Щиро дякую ЛІКАРЯМ, медичному персоналу Центру лапароскопічної хірургії, особлива подяка лікарю-асистенту Таїру - саме він мене консультував з усіх питань, за високий професіоналізм, оперативність, людяність. Я дуже рекомендую усім, кому потрібно вирішити схожі проблеми зі здоров’ям, цей сучасний центр лапароскопічної хірургії з найновішим професійним обладнанням, а головне – з чудовим персоналом. Дякую!
Дякую Центру за лікування грижі. Операція була проведена оперативно та успішно. Буквально на ранок наступного дня я зміг самостійно повернутись додому. Лікар Таір дав всі необхідні інструкції про те, як себе вести і якого режиму дотримуватись. Все чітко та по справі - саме те, що потрібно пацієнту.
Хочу поблагодарить доктора Таира Сеитхалиловича и весь персонал клиники за профессионализм и внимательное отношение ко мне как к пациенту. Операция была сделана 10 дней назад. До операции предоставлена грамотная и подробная консультация, на месте сделаны все необходимые анализы и узи, что очень удобно.Сама операция прошла быстро, хороший наркоз и грамотный анестезиолог - легко перенес, а мне есть с чем сравнить. На след.день уже был дома. Три маленьких шва вверху живота заживают хорошо, не было ни температуры, ни воспалений. Первые дни вставать и сидеть было болезненно, но уже на 4й день спокойно ходил по городу.Очень рекомендую лапароскопию вместо традиционной полосной операции.
12.06.22 мне была сделана лапороскопическая операция на грыжу. Четыре года назад делал двухсторонюю полостную операцию в одной из известных клиник. Произошел рецидив. Стали все чаще мучить болевые приступы. По рекомендации своих знакомых обратился в "Центр лапароскопической хирургии" по адресу Харьковское шоссе 121. Приехал в клинику в назначенное время, где прошёл профессиональную консультацию. После чего решил провести операцию здесь. Необходимые анализы сдал тут же в клинике, и через два дня уже лежал на операционном столе. Операция прошла успешно, из наркоза вышел легко и на второй день уже был дома. Восстановление было быстрым и без осложнений. Хочу поблагодарить врачебную бригаду за профессионализм и внимание: Хирург - Трепет Сергей Олегович, Анестезиолог - Корчак Виталий Петрович, Врач-хирург - Эмир-Усаинов Таир Сеитхалилович. Рекомендую всем у кого возникли такие же проблемы со здоровьем обращаться в этот центр. И ещё раз спасибо огромное врачебному коллективу. С Уважением, Александр Козыр.
Здравствуйте, Александр! Мы очень рады тому, что Вы остались довольны. Благодарим за доверие и за оставленный положительный отзыв. Крепкого Вам здоровья и Вашим близким!
+1
Добрий день! Хочу поділитись своєю історією по вирішенню проблеми гострого каклькульозного холециститу- видаленню жовчного міхура.Переживала, що звертаюсь не по рекомендації.Прочитала відгуки в інтернеті, дякую небайдужим пацієнтам, які пишуть і цим допомагають таким, як я, визначитись у виборі центру. Я подзвонила до контактного центру і лікар Таір призначив час консультації.Він перевірив мої свіжі аналізи іі дослідження, які в мене були, призначив ще додаткових два аналізи крові, які мені зробили в лабораторії там же, на Харківському шосе, 121, і ми з ним узгодили дату операції.Операція мені була проведена 16.06.2022р прекрасним хірургом ІВАНЬКО Олександром Вікторовичем.Нічого не відчувала, заснула-проснулась.Мене помістили в п'ятимісну палату, яка була чистою і охайною.Прибирали по декілька разів на день.Медсестричка Віра красива і з доброго душею, велика їй вдячність Сніданок був смачним.З першого звернення до виписки допомагав лікар Таір Все було організовано чітко і професіонально.На наступний день після операції я вже була вдома.По всім питанням, що виникають, звертаюсь до лікаря Таіра.Однозначно, своїм знайомим рекомендуватиму цей центр.
Доброго дня, Анна! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені. Дякуємо за довіру та за залишений позитивний відгук. Міцного Вам здоров'я та Вашим близьким!
+1
Спасибо за лечение в клинике! С первой консультации доктора Таира я поняла, что лучше всего пройти лечение именно здесь. И не пожалела. Большая благодарность хирургу Таиру и хирургу Трепет С.О. за высокий профессионализм и человечность. На все мои вопросы ответили, сделали операцию и обеспечили лечение и необходимый уход. На второй день я с лёгкостью встала и сама попросила выписку, чтобы уехать домой. Мне очень понравилось пребывание в больнице: все чисто, современное оборудование, внимательные медики. Большое спасибо! Вы дарите здоровье и возможность жить полноценной жизнью!
Здравствуйте, Наталия! Мы очень рады тому, что Вы остались довольны. Благодарим за доверие и за оставленный положительный отзыв. Крепкого Вам здоровья и Вашим близким!
Хочу поделиться своим впечатлением об этом центре лапароскопической хирургии. Обращалась с проблемой желчного пузыря (камни). Операция у меня была впервые в жизни, очень переживала, но благодаря внимательности, отзывчивости и профессионализма хирурга Таира, все прошло прекрасно! За это ему большая благодарность!! Отдельно хочу сказать про цены...ниже чем где либо, и при этом условия и отношения отличное. Большое спасибо медсёстрам, которые также заботливо относились ко мне. Рекомендую данный центр хирургии, останетесь довольны результатом!!!
Здравствуйте, Юлия! Мы очень рады тому, что Вы остались довольны. Благодарим за доверие и за оставленный положительный отзыв. Крепкого Вам здоровья и Вашим близким!
+1
Оперировал в центре паховую грыжу. Хочу выразить благодарность команде хирургов Трепету Сергею Олеговичу, хирургу-ассистенту Таиру, анестезиологу Корчаку Виталию Петровичу. Операция была проведена успешно, несмотря на некоторые сложности по ходу операции. На следующий день был выписан домой. Отдельная благодарность Таиру за его внимание к пациентам и отличную организацию при подготовке к операции. Собственно, на первой консультации с Таиром и было принято решение о проведении операции в центре. Желаю специалистам успехов в работе. Пациентам рекомендую обращаться за помощью в центр.
Здравствуйте, Александр! Мы очень рады тому, что Вы остались довольны. Благодарим за доверие и за оставленный положительный отзыв. Крепкого Вам здоровья и Вашим близким!
+1
30.05.22 мне провели Лапароскопическое удаление желчного пузыря. Хочу выразить благодарность всему медицинскому персоналу Центра Лапороскопической хирургии. Два года я пыталась медикаментозно справиться со своими камнями, и когда случился очередной приступ, решилась на удаление желчного. Нашла «Центр лапороскопицеской хирургии» в интернете. Переживала очень, что обращаюсь не по рекомендации, но после первой консультации поняла, что попала в руки профессионалов. Прошло ровно две недели после операции, чувствую себя отлично! Рекомендую
Здравствуйте, Александра! Мы очень рады тому, что Вы остались довольны. Благодарим за доверие и за оставленный положительный отзыв. Крепкого Вам здоровья и Вашим близким!
+1
Большая благодарность лапароскопическому центру хирургии ,мне 71 год ,но я не думал что в такие годы приеду на операцию по по поводу грыжи ,доктор Таир молодой человек ,выслушал меня с вниманием и пониманием ,с должным уважением к пациенту.Самочуствие мое нормальное .Спасибо им всем и зав. отделения и доктору Таиру,и сестричкам .еще раз большое спасибо, я не мастер писать простите,.
Виктор, Александра! Мы очень рады тому, что Вы остались довольны. Благодарим за доверие и за оставленный положительный отзыв. Крепкого Вам здоровья и Вашим близким!
+1
Хочу выразить благодарность команде Центра лапороскопической хирургии за высокий профессионализм. Обратилась за помощью в проведении операции по удалению камней желчного пузыря своей маме после острого приступа. А ей уже 83 года... После звонка и консультации по телефону, сразу же была назначена консультация в Центре и на следующий день операция. Особая благодарность хирургу - ассистенту Таиру. Все оперативно и быстро организовано, анализы, обследование, консультации всех нужных врачей. Система "все включено" - просто супер. Дополнительно ничего не оплачивали. Никаких отказов не слышала, наоборот, если есть вопросы всегда можно обратиться и получить ответ. После сложнейшей операции, которая проведена 11.05.22, мама быстро идет на поправку, через 4 дня уже самостоятельно ходит, боли отсутствуют. Приятно удивлена. Больше бы таких специалистов. Рекомендую всем обращаться в этот Центр лапароскопической хирургии за помощью.
+1
Ще з дитинства я мав хронічний холецистит, а років десять тому він трансформувався у жовчокам'яну хворобу. Це звичайно не додавало якості життю: періодичні болі робили мене дратівливим і втомленим, а пов'язані проблеми з травленням обмежували мобільність. Минулорічне погіршення стану через вклинення конкремента у протоку (ургентної операції вдалося уникнути завдяки кваліфіковано підібраній консервативній терапії) призвело до розуміння, що далі ігнорувати свій стан не можна і що з цим треба щось робити. Пошук фахівця, який би допоміг мені розв'язати проблему, привели мене до Андрія В'ячеславовича Гомана. Я підходив до справи дуже ретельно, перебрав купу клінік, вивчив досвід багатьох хірургів ну і звичайно ж ціни і не помилився у виборі. Андрій В'ячеславович видалив джерело моїх проблем — жовчний міхур з камінцями — малотравматичним лапароскопічним методом. Операція була виконана у вівторок зранку і пройшла без ускладнень. Перед операцією Андрій В'ячеславович власноруч перебинтував мені ноги еластичним бинтом для запобігання тромбозу внаслідок дії наркозу. Всі мої хвилювання щодо втручання та виходу з наркозу були безпідставними (окрема подяка анестезіологу Корчаку Віталію Петровичу). Ввечері мені дозволили встати на ноги, а близько обіду наступного дня я був виписаний додому. На згадку лишилися лише 4 невеличкі ранки, які швидко загоюються, і пакет каміння звичайно. Можу рекомендувати Андрія В'ячеславовича Гомана як гарного фахівця, чуйну і уважну людину. Дякую, лікарю!
Доброго дня, Максим! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені. Дякуємо за довіру та за залишений позитивний відгук. Міцного Вам здоров'я та Вашим близьким!
Хочу висловити свою вдячність професіоналу свого діла з золотими руками та що не менш важливо чуйній людині, Хірургу від Бога - Гоману Андрію В'ячеславовичу. Звернувся до нього з проблемою поліп жовчного міхура, знав про поліп я давно і яку загрозу він в собі приховує, но ніяк не наважувався на планову операцію, після першої зустрічі через два дні мені провели операцію на третій день я в же був виписаний і їв парові котлетки вдома і все це відбулося так швидко не тому що потрібно було терміново різати, а тому що Андрій В'ячеславович вже з першого погляду викликав довіру і при подальшій розмові надав впевненості в позитивному результаті. Пишу відгук через місяць після операції почуваю себе нормально за цей місяць як до так і після операції Андрій В'ячеславович неодноразово цікавився моїм самопочуттям. Зараз повертаюся до звичного життя і надзвичайно вдячний Богу та Андрію В'ячеславовичу що все пройшло ідеально. Можу з впевненістю рекомендувати Гомана Андрія В'ячеславовича як професійного лікаря-хірурга, чуйну й уважну людину.
Доброго дня, Юрій! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені. Дякуємо за довіру та за залишений позитивний відгук. Міцного Вам здоров'я та Вашим близьким!